Yhteistyö

Yhteistyö

Hei!

In the Woods, Dear on suomen- ja englanninkielinen ulkoilu- ja hyvinvointimedia, joka tavoittaa lukijoita ympäri maailman. Lukijamäärä on noussut tasaisesti koko alkuvuoden 2023: maaliskuu n. 6000 / huhtikuu +8400 / toukokuu +11 300 yksilöllistä lukijaa.

  • Tällä hetkellä yksilöityjä lukijoita on parhaimmillaan yli 20 000 / kk ja sivulatauksia lähes 50 000 / kk.
  • Blogin lukijoista noin 56 % on miehiä, 44 % naisia. Suurin lukijaryhmä löytyy ikäluokasta 35-44 -vuotiaat.
  • Suomesta tulee noin 47 % kaikista lukijoista, ja näistä noin 21 % pääkaupunkiseudulta. Lukijoista noin 69 % on Euroopasta.
  • Juttuja luetaan keskimäärin 3 minuuttia 40 sekuntia, suomenkielisten sisältöjen parissa vietetään reippaasti enemmän.

Median kasvu on käytännössä puhtaasti orgaanista (en käytä maksettua mainontaa enkä jaa sisältöjäni muualla somessa kuin satunnaisesti FB-kanavalla, jonka seuraajamäärä on noin 20) ja se perustuu erinomaiseen ja syvälliseen hakukoneoptimointiin, tavoitteelliseen sisältöstrategiaan ja siihen, että tuotan blogiani aidosta rakkaudesta lajiin (luontoon ja liikuntaan siis).

Jos haluat tavoittaa ulkoilusta, kevytretkeilystä, polkujuoksusta, luonnosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita yleisöjä sekä Suomesta että ulkomailta, ota yhteyttä! Teen harkitusti kaupallisia yhteistyöprojekteja, jotka sopivat blogini aihepiiriin, brändeihin ja arvomaailmaan.

Laita sähköpostia: aino@inthewoodsdear.fi

Kaupallinen yhteistyö, sisällöntuotanto ja vaikuttajamarkkinointi

Yksinkertaisimmillaan yhteistyö blogissa voi sisältää pelkkiä backlinkkejä kirjoittamaani artikkeliin. Räätälöity juttu kuvineen voidaan avainsanojen avulla suunnata tarkasti halutulle kohderyhmälle. Voin myös tehdä monipuolisia tuotearvioita tai journalistisen haastatteluartikkelin. Tuotearvioihin on syytä varata reilusti aikaa.

Olen vetänyt koulutuksia muun muassa brändeistä, strategiasta, asiakaskokemuksesta ja tarinankerronnasta. Tutkimus tukee vahvasti arjen havaintoja: taitava tarina tehoaa. Juttusarjat ja pitkäaikainen yhteistyökumppanuus voivat mahdollistaa vielä paremman sijoittumisen hakutulossivuilla sekä vahvistaa viestiä ja mielikuvaa lukijalle.

Tarjoan yhteistyön kanavaksi ainakin toistaiseksi vain blogia. Saatan jossain vaiheessa tehdä harkitusti myös Instagram-mainontaa (n. 1780 seuraajaa).

Tarjoan myös laadukasta SEO-optimoitua sisällöntuotantoa yrityksesi omiin medioihin sekä journalistista sisältöä painettuun mediaan. Voit ostaa yksittäisiä kuvia, tilata räätälöityjä kuvauspalveluita ja vaikkapa artikkelin kuvineen usean päivän seikkailusta haastavissa olosuhteissa (Esim. Yksinvaellus Sarekissa).

Noudatan työssäni viestintäalan eettisiä ohjeita. Tuottamassani sisällössä tärkeää on aitous ja läpinäkyvyys, rehelliset mielipiteet sekä miellyttävä sisältökokemus.

En ota vastaan tuotelahjoja mainontaa vastaan enkä edes ilmaiseksi.

Esimerkki kaupallisesta yhteistyöstä: Kevytuntuvatakit retkeilyssä: luottovaate ympäri vuoden (Addnature)

SEO-palvelut

Digimarkkinointi on äärimmäisen tehokas keino luoda kasvua. Ammattimainen hakukoneoptimointi eli SEO on ylivoimainen digimarkkinoinnin väline. Laitan mielelläni kuntoon yrityksesi sisältöjen SEOn sekä teknisen SEOn kokonaisvaltaisesti.

Mukavin yhteistyöterveisin,

Aino

Sivua päivitetty 31.7.2023