Varusteet


Polkujuoksukenkien valinta on ehkä yksi vaikeimmista varustevalinnoista luontoliikuntaan. Juoksutossujen ostajaa ei yhtään helpota se, että polkujuoksukenkien valikoima on paisunut valtavaksi ja hintahaitari on leveä. Jos googlaat ”paras polkujuoksukenkä”, löydät satoja sivuja, joilla esitellään joitain tiettyjä kenkämerkkejä tai malleja.

Lue lisääOikean makuupussin ja makuualustan valinta saattaa olla varsin haastavaa erilaisia vaihtoehtoja pursuavasta valikoimasta. Usein kehotetaan ensin miettimään, millainen retkeilijä olet: teetkö enemmän automatkoja ja lyhyitä telttaretkiä, vaellatko perinteiseen tyyliin vai haluatko kulkea mahdollisimman kevyillä varusteilla.

Lue lisääMiten pukeutua juoksuun talvella – poimi vinkit!

Juoksuun pukeutuminen talvella voi tuntua hankalalta, jos ei ole harrastanut aiemmin mitään vastaavantyyppistä talviliikuntaa. Oman polkujuoksuharrastukseni ensimmäisenä talvikautena mietin ihan tosissani, voiko talvella edes juosta. Ajattelinkin nyt kertoa omista suosikeistani ja miten itse pukeudun talvella polkujuoksulenkille.

Lue lisää